Staking voor uw kind en ons vak.

Afgelopen woensdag was de school gesloten..... helaas moesten we weer op pad om op te komen voor ons vak; leerkracht Basisonderwijs. We staken ook, omdat we zien dat uw kind(-eren) straks de dupe worden van geen of onvoldoende onderwijs, simpelweg omdat er geen mensen beschikbaar zijn. Het vak is blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg en dat vinden we onterecht, vandaar dat we zijn gaan staken en hopen hiermee te bereiken dat jonge mensen in het land gaan denken om de opleiding te volgen die je uiteindelijk brengen bij een fantastisch beroep. We danken voor uw begrip, misschien moeten een volgende keer de ouders gaan staken, want het gaat uiteindelijk om uw kind.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com