September 29, 2020

September 16, 2020

September 11, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Staking voor uw kind en ons vak.

November 6, 2019

Afgelopen woensdag was de school gesloten..... helaas moesten we weer op pad om op te komen voor ons vak; leerkracht Basisonderwijs. We staken ook, omdat we zien dat uw kind(-eren) straks de dupe worden van geen of onvoldoende onderwijs, simpelweg omdat er geen mensen beschikbaar zijn. Het vak is blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg en dat vinden we onterecht, vandaar dat we zijn gaan staken en hopen hiermee te bereiken dat jonge mensen in het land gaan denken om de opleiding te volgen die je uiteindelijk brengen bij een fantastisch beroep.  We danken voor uw begrip, misschien moeten een volgende keer de ouders gaan staken, want het gaat uiteindelijk om uw kind.

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com