September 29, 2020

September 16, 2020

September 11, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Juf Brigitte al 25 jaar juf.

May 23, 2019

Juf Brigitte zit 25 jaar in het vak en dat wil ze niet zomaar voorbij laten gaan en maakte er dus een feest van afgelopen woensdag. Als verrassing stond de groep haar op te wachten halverwege haar route van huis naar school, bij de IJsboerderij. Daar stapte juf Brigitte in een fiets en reed met alle kinderen naar school.  In de klas feest natuurlijk en alle kids werden getrakteerd op een ijsje.  Nu op naar de volgende 25 jaar juf.  Gefeliciteerd.  Klik op foto.

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com