September 29, 2020

September 16, 2020

September 11, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Vader vertelt over zijn werk

April 17, 2019

Zeer onder de indruk van het verhaal van Wim Liezen keken de kinderen ondertussen hun ogen uit naar de grote apparaten die 'zomaar' even een weg neerleggen. Wim vertelde zijn persoonlijke geschiedenis; welke opleidingen hij had gedaan en hoe zijn schoolloopbaan eruit heeft gezien. Ook weten de kinderen inmiddels dat voor het werk van Wim alle vakken van de basisschool van belang zijn.  Bedankt voor je mooie verhaal Wim. Genoten met z'n allen. Klik 2x op de foto.

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com