Sophie en Amy winnen taart bij leesvirus

Vandaag was er dan de strijd in de Wolden om het leesvirus. Dat bestaat elk jaar uit het spelen van een quiz tegen andere basisscholen. In tweetallen mag je dan meedoen als school. Voor onze school deden Sophie en Amy mee. Beide hadden alle tien de boeken gelezen. Bij een finale tussen nog twee scholen deden Sophie en Amy het keurig en Amy wist bij de allerlaatste vraag precies het aantal bladzijden te noemen uit een gelezen boek. Zie filmpje. De meiden wonnen een taart en de roem natuurlijk. Goed gedaan. We zijn trots op ze. Vorig jaar wonnen we met groep 6 ook al de taart: toen met Thomas en Amy.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com