Juffen en meesters Toffe peren

Hoe verrast waren alle juffen en meesters vanmorgen op de Dag van de Leerkracht. Een echte PEER kwam vandaag peren uitreiken aan de juffen en meesters, omdat zij volgens de ouders en kinderen echt Toffe Peren zijn ( de juffen en de meesters dus). In de teamkamer komt een pot met lekkernij te staan en de leerkrachten konden proeven van de heerlijke peer. Heel mooi gedaan en leuke verrassing. Er waren ook kinderen die iets mee hadden genomen of iets hadden geknutseld. Mooie dag voor ons allen, dank allen.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com