Trots op juf Roelien

Wat zijn we trots met z'n allen dat de liefste juf van Noord-Nederland 'gewoon' bij ons op school zit.

Het idee om het onderwijs wat meer in het zonnetje te zetten wordt op deze manier ook landelijk gedaan en worden er mensen uit het veld gehaald die door anderen zijn genomineerd. Juf Roelien was zeer verbaasd toen ze het hoorde dat zij genomineerd was, maar wij als school vinden dat ze met recht wordt genoemd als een lieve juf en zeker ook een bezige juf. Juf Roelien probeert haar vak vaak net even in een ander vaatje te gieten en bereikt hiermee net wat meer kinderen en zeker haar doelen. Nu nog stemmen met z'n allen. Zet 'm op juf.


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com