Bord kindcentrum onthuld door wethouder Pauwels en directeuren.

Afgelopen dinsdag was het druk rond de parkeerplaats bij de Buddingeborgh. Na al zeer ruime tijd actief te zijn als Kindcentrum in ons dorp, is het Kindcentrum nu ook een bord rijker en weet men de weg te vinden. Kinderen van 0 tot 12 jaar worden hier opgevangen. Samen met de directeuren van de drie deelnemende scholen; Arendsvleugel, Wezeboom en Dissel en de Algemeen directeur, knipte wethouder Pauwels het lint door en kon het bord onthuld worden. Kom gerust eens kijken on het kindcentrum.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com