September 16, 2020

September 11, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Grote Rekendag zonder te rekenen.....?

March 22, 2017

Leuke opening vanmorgen op school; ieder kind had zijn/haar eigen huisnummer meegenomen. Van voordeur tot aan kamertje van de meesters en juffen stond er een lange rij op volgorde van nummers. De kinderen hielpen elkaar met het vinden van de juiste plek. Daarna het veld op, om daar nog allemaal rekenraadsels op te lossen met uiteraard je eigen huisnummer. Toen begon de dag in de klas. Op FB van de diverse groepen staan de resultaten van deze dag.
 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com