February 24, 2020

February 14, 2020

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

3D-printer

February 1, 2016

 

Obs de Dissel heeft een nieuwe 3D printer, maar hij is nog niet in elkaar gezet. De groepen 7 en 8 en een paar ouders gaan de 3D printer in elkaar zetten. De ouders die dit lezen weten misschien niet hoe en wie en wat er in elkaar wordt gezet, maar jullie krijgen alles te weten want daar hebben we onze journalisten voor van groep 7.

 

Ook is er, in groep 7 en 8, een man geweest, (Jos), om te vertellen hoe je de 3D printer moet gebruiken. Ook had Jos iets gemaakt met zijn eigen 3D printer: een fluitje, het duurde wel lang maar dat maakte ons niet uit. 5 februari gaan we aan de slag voor onze eigen 3D printer. Daar hebben we heel erg zin in!

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags