Aanmelding

Voor het eerst naar de opvang of naar school gaan is een bijzondere gebeurtenis, voor u als ouder, maar zeker ook voor uw kind. 

Kinderen vanaf nul jaar kunnen bij ons terecht voor een opvangarrangement. Vanaf twee jaar kunnen kinderen deelnemen aan ons peuterarrangement. 

Vanaf de vierde verjaardag begint de schoolcarrière van een kind. Als u overweegt uw kind bij ons op school aan te melden, stellen we het bijzonder op prijs wanneer u met uw zoon/ dochter op school komt kennismaken.  U kunt dan de sfeer op school proeven, uw zoon/ dochter kan kennismaken met toekomstige klasgenootjes en leerkrachten. De directeur zal u informeren over de gang van zaken op school en vanzelfsprekend kunt u vragen stellen. Ook ontvangt u de schoolgids.  Als u besluit uw kind in te schrijven, worden de gegevens van de leerling opgenomen in de leerlingadministratie en ontvangt u een “bewijs van inschrijving”. 

Tijdens de aanmelding wordt een vragenlijst ingevuld, waardoor de school zicht krijgt op eventuele bijzonderheden van uw kind. 

Aanmelden kan via het telefoonnummer van school:  0522-481488

Of via de  mail klik dan HIER.

  • c-facebook

© JW van der Vlist  Proudly created with Wix.com